GROEPSLESSEN

Sport in een toffe groepssfeer en onder begeleiding van onze coaches

Kies jouw ideale workout uit ons uitgebreid gamma

Boek alle lessen eenvoudig via de MyClub app of website

CARDIO BOKSZAK

De cardio bokszaktraining focust op het verbeteren van je conditie. Tegelijkertijd train je zowel je armen als benen en kan je al je frustratie kwijt op onze bokszakken.

KICKBOKS TECHNIEK

Kickboksen is niet enkel een gevechtssport, maar ook een conditionele training. Leer jezelf verdedigen en om te gaan met pijn. 

 

Kickboksen kan bij ons van instap tot gevorderden niveau.

BOOTCAMP

​De bootcamp bestaat uit een reeks van oefeningen die per twee en op eigen tempo uitgevoerd worden. De focus ligt hier op spieruithouding en core stability.

BBB

BBB is de ideale cardio- en krachtworkout om de meest voorkomende probleemzones van het lichaam aan te pakken: Benen, Billen en Buik. Verstevig je spieren, verbrand vet en krik daarbij ook nog eens je conditie op!

FAT BURNING

Tijdens de Fatburning Cardio workout combineren we maximale activiteit met minimale rust. Hierdoor is je lichaam maximaal in beweging en verbrand je overtollig vet bij de vleet!

CARDIO STRENGTH

Cardio strength is een functionele training die bestaat uit verschillende oefeningen. Tijdens een cardio strength work out train je zowel op kracht, snelheid, cardio als uithouding. Dé ideale combinatie van oefeningen om jezelf fit te houden.

Bekijk ook zeker ons lesschema voor het weekoverzicht van alle groepslessen.