GROEPSLESSEN

Sport in een toffe groepssfeer en onder begeleiding van onze coaches

Kies jouw ideale workout uit ons uitgebreid gamma

Boek alle lessen eenvoudig via de Fitmanager app of website

CARDIO BOKSZAK

De cardio bokszaktraining focust op het verbeteren van je conditie. Tegelijkertijd train je zowel je armen als benen en kan je al je frustratie kwijt op onze bokszakken.

KICKBOKS TECHNIEK

Kickboksen is niet enkel een gevechtssport, maar ook een conditionele training. Leer jezelf verdedigen en om te gaan met pijn. 

 

Kickboksen kan bij ons van instap tot gevorderden niveau.

Lees meer

 

BJJ

Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) is een gevechtssport gericht op grappling, met nadruk op grondgevechten. Leer jezelf te wapenen tegen een sterkere tegenstander aan de hand van de juiste technieken en bewegingen. BJJ is de zelfverdedigingscursus bij uitstek! 

BBB

BBB is de ideale cardio- en krachtworkout om de meest voorkomende probleemzones van het lichaam aan te pakken: Benen, Billen en Buik. Verstevig je spieren, verbrand vet en krik daarbij ook nog eens je conditie op!

FAT BURNING

Tijdens de Fatburning Cardio workout combineren we maximale activiteit met minimale rust. Hierdoor is je lichaam maximaal in beweging en verbrand je overtollig vet bij de vleet!

WOD

Een Workout Of the Day (WOD) is een functionele training die bestaat uit verschillende oefeningen. Tijdens een WOD train je zowel op kracht, snelheid, cardio als uithouding. Dé ideale combinatie van oefeningen om jezelf fit te houden.

Algemene voorwaarden  |  Sponsors  |   Contact  |  Rijksweg 390B, 3630 Maasmechelen  |  BTW: BE07 0488 8706
© 2019 Spartan Athletics