SPARTAN TEAM

  • White LinkedIn Icon

Van jongs af aan is sport altijd een belangrijk deel van mijn leven geweest. Door een druk leven heb ik het belang van het functioneel trainen enorm leren waarderen: een full body work-out op maat in een aangepaste tijdsperiode. Zo ben ik in ons geweldige circuittrainingsconcept gerold. Voor vragen rond offertes, sponsoring, aanbiedingen, diensten... kan je bij mij terecht!

BJORN CONINGS
oprichter

Fitness maakt al deel uit van mijn leven sinds 2006. Maar door mijn opleidingen leerde ik het principe van functioneel trainen kennen, waar ik me verder in heb gespecialiseerd. Sindsdien maakt het deel uit van mijn dagelijks leven en heb ik, in combinatie met een gezonde levensstijl, mijn conditie enorm kunnen verbeteren. 

ANTHONY KOVACIC
coach & oprichter
ANDOR VRINSSEN
coach

Ik ben een gediplomeerd Personal Trainer en reeds 10 jaar actief in de wereld van fitness. Met mijn 33 lentes deed ik reeds veel ervaring op als coach en Assistent Manager bij Prada. Daarnaast werd ik vice-europees kampioen Brasilian Jiu Jiutsu in 2016 en 2017 waarna ik zelf Complex Jiu Jitsu oprichtte. Ik focust zich erg op techniek en beschikt over een enorme kennis dankzij mijn ervaring in de topsport.

STEVEN TELEN
coach

Ik heb met succes de opleiding Milo Personal Trainer afgerond, waarna ik nu al meer dan een jaar als online coach actief en sinds dit jaar ook via het geven van groepslessen en PT sessies bij Spartan Gym.
In mijn jeugd sportte ik dagelijks. Als ik een dag geen voetbal had, ging ik naar de gym. Ik ontwikkelde een blijvende levensstijl, waarbij ik mij fitter en sterker voel dan ooit tevoren.
Door de praktijklessen tijdens de opleiding werd al snel duidelijk dat ik het coachen van anderen in de gym te leuk vond om er niet mee verder te gaan. Iemand begeleiden naar zijn/haar doel, iemand beter laten bewegen en het helpen bij het ontwikkelen van een fitte en blijvende levensstijl zijn de dingen waar ik uitermate veel voldoening uit haal.

OVERONS-KELTOUM.jpeg
KELTOUM JOUDOUDI
coach

Naast mijn passie voor mode is sporten het belangrijkste in mijn leven. 

Toen ik een aantal jaar geleden begon te sporten bij Spartan gym voelde het direct als een nieuwe thuis. Hetgeen dat me aantrok was voornamelijk de motivatie en overtuiging waarmee de coaches hun top trainingen gaven. Ik werd sterker zowel fysiek als mentaal en mijn interesse voor sport werd groter! Ik ging mezelf ook meer verdiepen in de mentaliteit achter gezond sporten. Ik luisterde podcasts, las boeken over mentale gezondheid, leerde de anatomie en vermaakte mezelf met verhalen van topsporters. Dit nieuwe avontuur heeft me echt een nieuwe kant van mezelf laten zien.

Een positieve mindset en altijd open zijn voor nieuwe dingen te leren is mijn ding. Mijn levensmotto als coach is alles op alles! Motiveren en mensen helpen hun grenzen te verleggen is mijn grote passie.

OVERONS-CHARISSA.JPG
CHARISSA MARX
coach

Naast het zijn van coach ben ik mijn master Strafrecht aan het afronden aan de Universiteit Maastricht en is kickboksen mijn passie. Als coach richt ik mij voornamelijk op het kickboksen en cardio-bokszak. Dankzij mijn ringervaring besef ik mij steeds meer hoeveel ik van vechten heb geleerd en hoe leuk ik het vind om dit anderen bij te brengen. Momenteel vecht ik in de B-klasse, semiprofessioneel. Door het kickboksen ben ik erachter gekomen dat we ons lichaam ontzettend sterk kunnen maken en tot veel meer in staat zijn dan we in eerste instantie zelf denken. Naast het sterker worden van je lichaam vind ik het mentale gedeelte zo mooi aan deze sport. Vaak kom je jezelf tegen, maar hierdoor leer je jezelf ook goed kennen. Discipline en doorzettingsvermogen zijn twee belangrijke punten die bij deze sport komen kijken. 

Je  bent fit, hebt een goede kennis van anatomie en spieroefeningen én je weet veel af van gezonde voeding/een gezonde levensstijl? Dan ben jij misschien wel de coach die wij zoeken!

Interesse of graag wat meer info?

Aarzel niet om ons te contacteren!

ONZE NIEUWE COACH?

HET SPARTAN VERHAAL

April 2016

“We have a dream”
3 jonge gasten met de droom om een eigen all-in-one sportconcept te realiseren en hiermee 3 belangrijke waarden combineren: sport, plezier en ondernemerschap.

 

Oktober 2016

"Welcome to Spartan Gym"
Na maanden denken, gaan we over tot doen. We starten met het geven van circuittraining in Dilsen-Stokkem op woensdagen. De vzw Spartan Gym is een feit!

Februari 2017

"Spartan Gym says hello to Maasmechelen"
Door de jarenlange ervaring en opleidingen rond sport, fitness en voeding proberen we onze vrienden bij te brengen wat het nut is van functioneel trainen, hoe sporten enorm plezant kan zijn en welke positieve gevolgen het met zich meebrengt voor het mentale fitheidsgevoel. Het concept Spartan Gym slaat aan en het ledenaantal groeit. Al gauw starten we met het geven van circuittrainingen op maandagen in de gemeente Maasmechelen.

Augustus 2017

"The challenge: Spartan Games 2017"
Op zaterdag 12 augustus vinden de allereerste Spartan Games plaats in Maasmechelen. Tijdens deze circuitrun strijden teams tegen elkaar om de titel ‘Het fitste duo van het Maasland’. Vermoeid maar voldaan, plannen we alvast stiekem de volgende editie in ons hoofd.

Oktober 2017

"Genk meets Spartan Gym"
Door de grote vraag naar circuittrainingen in de regio, besluiten we om nog een derde les circuittraining te introduceren. We kiezen er dit keer voor om circuittrainingen te geven op donderdag in Genk.

Mei 2018

"Harder, Better, Faster, Stronger - Spartan Games 2018"
Sterke, gemotiveerde en enthousiaste teams, mooi weer en top organisatie. De tweede editie van de Spartan Games is een succes!

 

September 2018

"Spartan Gym at your workplace"
We willen meer inzetten op bedrijfssport en werken een eerste voorstel uit voor architectenkantoor a2o in Hasselt. De Spartan coaches komen hier gedurende een aantal weken 1 uur les geven per week aan een groep van een 10-tal architecten… En dit wordt positief onthaald! Het duurt dan ook niet lang vooraleer we dit met succes voorleggen bij andere bedrijven.

November 2018

"Pursuing the dream"
We zien een groei van de Spartan-community, waarbij vreemden vrienden worden en elkaar pushen om persoonlijke doelen te behalen. Ondertussen ontvangen we steeds meer vragen rond persoonlijke begeleiding, voedingsadvies, bedrijfssport... Daarom besluiten we toe te geven aan de alsmaar groeiende vraag en starten we onze zaak in hartje Maasmechelen, met de ambitie om onze diensten aan te bieden over heel Vlaanderen! Ons doel? Jou helpen om zowel fysiek als mentaal de beste versie van jezelf te worden! 

Februari 2019

"The opening of Spartan Athletics"
Op 11 februari 2019 openen we officieel onze gym en breiden we onze diensten uit. De feitelijke vereniging maakt plaats voor een vennootschap. Naast de circuit trainingen zijn leden vrij om te sporten in de eerste functionele gym te Maasmechelen die gecombineerd wordt met een bokszakafdeling en dojo voor gevechtssporten. Met onze unieke locatie in het hartje van Maasmechelen mikken we erop nog meer mensen van dienst te kunnen zijn.