SPARTAN TEAM

OVERONS-KELTOUM.jpeg
OVERONS-CHARISSA.JPG

HET SPARTAN VERHAAL

April 2016

“We have a dream”
3 jonge gasten met de droom om een eigen all-in-one sportconcept te realiseren en hiermee 3 belangrijke waarden combineren: sport, plezier en ondernemerschap.

 

Oktober 2016

"Welcome to Spartan Gym"
Na maanden denken, gaan we over tot doen. We starten met het geven van circuittraining in Dilsen-Stokkem op woensdagen. De vzw Spartan Gym is een feit!

Februari 2017

"Spartan Gym says hello to Maasmechelen"
Door de jarenlange ervaring en opleidingen rond sport, fitness en voeding proberen we onze vrienden bij te brengen wat het nut is van functioneel trainen, hoe sporten enorm plezant kan zijn en welke positieve gevolgen het met zich meebrengt voor het mentale fitheidsgevoel. Het concept Spartan Gym slaat aan en het ledenaantal groeit. Al gauw starten we met het geven van circuittrainingen op maandagen in de gemeente Maasmechelen.

Augustus 2017

"The challenge: Spartan Games 2017"
Op zaterdag 12 augustus vinden de allereerste Spartan Games plaats in Maasmechelen. Tijdens deze circuitrun strijden teams tegen elkaar om de titel ‘Het fitste duo van het Maasland’. Vermoeid maar voldaan, plannen we alvast stiekem de volgende editie in ons hoofd.

Oktober 2017

"Genk meets Spartan Gym"
Door de grote vraag naar circuittrainingen in de regio, besluiten we om nog een derde les circuittraining te introduceren. We kiezen er dit keer voor om circuittrainingen te geven op donderdag in Genk.

Mei 2018

"Harder, Better, Faster, Stronger - Spartan Games 2018"
Sterke, gemotiveerde en enthousiaste teams, mooi weer en top organisatie. De tweede editie van de Spartan Games is een succes!

 

September 2018

"Spartan Gym at your workplace"
We willen meer inzetten op bedrijfssport en werken een eerste voorstel uit voor architectenkantoor a2o in Hasselt. De Spartan coaches komen hier gedurende een aantal weken 1 uur les geven per week aan een groep van een 10-tal architecten… En dit wordt positief onthaald! Het duurt dan ook niet lang vooraleer we dit met succes voorleggen bij andere bedrijven.

November 2018

"Pursuing the dream"
We zien een groei van de Spartan-community, waarbij vreemden vrienden worden en elkaar pushen om persoonlijke doelen te behalen. Ondertussen ontvangen we steeds meer vragen rond persoonlijke begeleiding, voedingsadvies, bedrijfssport... Daarom besluiten we toe te geven aan de alsmaar groeiende vraag en starten we onze zaak in hartje Maasmechelen, met de ambitie om onze diensten aan te bieden over heel Vlaanderen! Ons doel? Jou helpen om zowel fysiek als mentaal de beste versie van jezelf te worden! 

Februari 2019

"The opening of Spartan Athletics"
Op 11 februari 2019 openen we officieel onze gym en breiden we onze diensten uit. De feitelijke vereniging maakt plaats voor een vennootschap. Naast de circuit trainingen zijn leden vrij om te sporten in de eerste functionele gym te Maasmechelen die gecombineerd wordt met een bokszakafdeling en dojo voor gevechtssporten. Met onze unieke locatie in het hartje van Maasmechelen mikken we erop nog meer mensen van dienst te kunnen zijn. 

Algemene voorwaarden  |  Sponsors  |   Contact  |  Rijksweg 390B, 3630 Maasmechelen  |  BTW: BE07 0488 8706
© 2019 Spartan Athletics