PERSONAL TRAINING

Geniet van individuele begeleiding op maat

 

Alleen of in groep tot maximaal 4 personen

Ook mogelijk bij jouw thuis

Keuze uit verschillende formules

MEER DAN ALLEEN PERSONAL TRAINING

Personal training bij Spartan Athletics staat garant voor kwaliteit. Een pijler die we hoog in het vaandel dragen. Al onze Personal Trainers zijn in het bezit van een diploma en staan garant voor ervaring in coaching en begeleiding. Kortom, een garantie voor jouw resultaat! 

We leren jou dankzij een intensieve persoonlijke begeleiding hoe je fit en gezond blijft op de lange termijn. Met andere woorden, je maakt een investering die je voor de rest van je leven meeneemt. Daarom is Personal Training net zo cruciaal in het behalen van je resultaten en succesvol zijn. Naast de fysieke vooruitgang zorgen onze coaches ook voor jouw intrinsieke motivatie.

Wij zijn alvast klaar om samen aandeslag te gaan! jij ook? Contacteer ons vandaag nog voor een GRATIS intake gesprek!

Meer info en prijzen

Schrijf je nu in op onze deelnemerslijst en kies voor personal training in een groep van 2, 3 of 4 personen die jouw zelfde doel delen. Zo geniet je van persoonlijke begeleiding tegen een aantrekkelijke prijs! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

€ 12,- per sessie:

€ 285,- voor 24 Personal Training sessies in een groepje van 4 personen

BODY TRANSFORMATION CHALLENGE

De Body Transformation Challenge is gericht op een snelle transformatie van je lichaam. Kies voor een 4, 8 of 12 weken programma waarin je het beste van onze beide werelden combineert: Personal Coaching en groepslessen of open gym.

Dit programma is op maat geschreven voor iedereen die op korte termijn wilt pieken: een vakantie, start van een nieuw voetbalseizoen, een eenmalig evenement of wedstrijd... 

Benieuwd naar wat jij kunt bereiken met de Body Transformation Challenge? Contacteer ons vandaag nog voor een GRATIS intake gesprek!

Meer info en prijzen