Intercompany sporten - a2o architecten en Medialife

Spartan Athletics is trots dat het haar eerste b2b klant kan voorstellen: a2o architectenbureau te Hasselt. Als één van de eersten zag het kantoor het nut in van sporten op het werk. Na een 1e sessie van 10 sportlessen zijn beide partijen dan ook zo tevreden dat de samenwerking is verder gezet!


Chiara Ceresoli, architect, getuigt:

Wij zijn blij om iedere maandag onze week met een kickstart aan te vatten en zo energie te krijgen voor de hele week! Het is fijn om een activiteit met de collega’s te doen na de uren. Het versterkt ons team zowel fysiek als mentaal.

Een mix van teamwork en sportoefeningen maken de werknemers niet alleen fitter, maar creëren ook een leuke sfeer onder de collega's.

Als een extraatje hebben zelfs de buren van Medialife, een productiehuis van audiovisuele projecten, zich bijgevoegd. Elke maandag van 18u tot 19u is het sporttijd op de prachtige locatie die deze 2 bedrijven delen!


Joke Heedfeld, Chief Know-it-all van Medialife getuigt:

We vonden meteen een aantal enthousiastelingen bij Medialife bereid om deel te nemen aan de bootcamp. En ja hoor, na ongeveer 8 weken is iedereen nog steeds trouw op post! De trainingen zijn afwisselend en er wordt toch rekening gehouden met iedereen persoonlijk. Zijn er blessures? Of kan het iets zwaarder? Of net lichter? De trainers begeleiden de deelnemers zowel in groep als individueel tijdens de bootcamp. De trainingen zijn afwisselend en er zijn wekelijks wel nieuwe oefeningen. Meedoen als bedrijf zorgt ervoor dat je je collega's eens in een andere situatie ziet, wat zeker de sfeer op de werkvloer ten goede komt!

#bedrijfssport #intercompanysport #sportenophetwerk #fittewerknemers

30 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven