Chemie en sport hand in hand - Solvay Roermond

Solvay Roermond, één van de vele vestigingen van het internationaal chemisch bedrijf, richt zich sinds kort op haar werknemers in het kader van "Vitaliteit". 1 van de pijlers die het begrip vitaliteit beaamt, is fysieke fitheid. Het is in dit kader dat Spartan Athletics werd uitgenodigd om de werknemers van het bedrijf te voorzien van een sportles en teambuilding op locatie.


Bob Kammers, HR manager en initiatiefnemer getuigt:

Vanuit mijn oogpunt ben ik zeer tevreden over jullie dienstverlening. De communicatie verliep vlot en gemaakte afspraken zijn nagekomen. Ook vanuit de medewerkers heb ik enkel positieve geluiden gehoord. Er werd zelfs al gevraagd naar herhaling. Hoewel de meesten het ook als zwaar ervaren hebben, vonden ze het toch erg leuk! Bovendien werden de oefeningen goed toegelicht, stonden deze in het kader van functionaliteit op het werk en werd er goed rekening gehouden met blessures / beperkingen. Kortom, een positieve ervaring, waarvoor we hoogstwaarschijnlijk nog eens een beroep op jullie zullen doen.
De medewerkers van Solvay waren alvast moe en voldaan, maar evenzeer enthousiast!

Ook onze Spartan coaches genoten alvast van de Nederlandse gastvrijheid en vonden het top om een sportles te voorzien op deze unieke locatie!


#bedrijfssport #vitaliteit #sportenophetwerk #fittewerknemers #voordewerknemers


76 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven