Voetballer en je wilt het nieuwe seizoen topfit starten? Dat kan!

Een aantal voetballers zagen het voordeel van trainen bij Spartan Gym tijdens de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Lees hieronder het verhaal van Sifeddine Salhane (speler bij Eendracht Mechelen a/d Maas)!


“Veel voetballers nemen na een lang en slopend seizoen een aantal dagen of weken rust. Echter, de fout die velen maken is dat ze zich op korte tijd snel willen voorbereiden op de zware fysieke voorbereiding door meteen keihard fysiek te trainen. Spartan biedt daarvoor de ideale oplossing door een plan uit te stippelen over aantal weken. Dit bouwt op, zodat je tegen 85% - 95% begint en meteen fysiek kan uitblinken! Voordeel daarbij is dat coach Sou, die altijd op hoog niveau voetbal gespeeld heeft (zaal én veld), kennis van zaken heeft en de juiste oefeningen kan geven."

Sifeddine Salhane hier tegen STVV.

Bij Spartan Gym is er een persoonlijke aanpak, waardoor de juiste focus gelegd kan worden. De trainingen worden op maat gemaakt, zodat je jezelf als speler niet opbrandt, maar op professionele wijze klaargestoomd wordt op het nieuwe seizoen.


"Spartan Gym helpt mij sterker te worden, mijn sprongkracht te verbeteren om meer kopduels te winnen én sterker te zijn in duels, door te werken aan mijn core. Ik zou het iedere voetballer aanraden!"

Sifedinne vs. pegboard - een efficiënte trainingstool die het uiterste vergt van de meest ervaren sporters. Het is niet alleen geschikt voor klimmers, maar ook voor krachtsporters en functioneel fitness atleten die een getraind bovenlichaam willen creëren.

#voetbal #functioneeltrainen #fitindevoorbereidingen

15 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven