Zelfvertrouwen dankzij het lichaam waar je altijd van droomde

Aurelie Froyen, vandaag Spartan coach, brengt haar persoonlijke ervaringen over tijdens haar trainingen. Het beste voorbeeld dat elk persoonlijke groei een persoon positief doen evalueren. Niet enkel op fysiek, maar ook mentaal vlak.


Een Full Body Transformation dankzij de Spartan Gym circuittrainingen

Over haar eigen transformatie vertelde Aurelie ons het volgende:

Eind 2016 heb ik Spartan Gym leren kennen. Een circuittraining waar ik al mijn agressie eens goed kon laten gaan. Al snel ging ik vooruit, werk ik sterker en door de fijne sfeer ging ik na een half jaar zelfs twee maal per week. Ik had geen idee wat voor vooruitgang ik maakte, ik amuseerde me gewoon. Tot ik nu de foto's zie! Ik voel me fit en ben heel dankbaar voor de vele steun van de coaches!

Met haar inzet en kennis was Aurelie een voorbeeld voor vele andere met dezelfde doelen. Spartan Athletics is trots dat zij vandaag deel uitmaakt van het coaching team.


#bodytransformation #dedication #voorbeeldvooriedereen #SpartanCircuittraining

16 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven