SPORTEN OP HET WERK

Verhoog de efficiëntie van je werknemers

Vergoot de teamspirit onder de collega's

Doorbreek de dagelijkse sleur

Verlaag absenteïsme

Kies voor een gesubsidieerd opleidingstraject

Recent onderzoek toont aan dat ziekteverzuim in Vlaanderen stijgt en deze trend verder zal toenemen in de toekomst. Redenen hiervoor zijn o.a. ziekte, een negatieve werksfeer en stress. Gezien de grote kost, staat het terugdringen van ziekteverzuim dan ook alsmaar vaker op de agenda bij heel wat Vlaamse ondernemingen. De fysieke en mentale fitheid van medewerkers speelt hierbij een belangrijke rol. Een fysiek en mentaal fitte werknemer is namelijk niet alleen veel productiever, maar voelt zich ook beter in zijn vel én is dus een aanwinst voor ieder bedrijf.

 

Het introduceren van bedrijfssport kan helpen om: 

  • medewerkers zowel mentaal als fysiek te versterken

  • medewerkers kwalitatief te ontspannen

  • de teamspirit te boosten 

Sporten op de werkvloer
We streven ernaar bedrijven het grote belang van sporten op de werkvloer te doen inzien. Hiervoor zetten we in op enkele pijlers die essentieel zijn om een win-win situatie te creëren, waardoor ook de onderneming mee profiteert. Afhankelijk van jouw behoeften, bieden we verschillende formules aan die jouw werknemers interessant vinden. Dit kan van 2 tot 2.000 werknemers en spreken we onderling af.​

Een aantal bedrijven kozen reeds voor het sportaanbod van Spartan Athletics. Lees hier wat zij erover te vertellen hebben. 

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Aarzel niet om ons te contacteren voor een offerte op maat! 

KIES VOOR EEN GESUBSIDIEERD SPORTOPLEIDINGSTRAJECT

Het opleidingstraject stippelen we samen uit, volledig op maat van onze klant. Het bestaat uit een combinatie van sportlessen en opleidingen in het kader van Gezondheid en Bewegen. Denk maar aan ergonomie, gezonde voeding, hoe omgaan met werkdruk en tal van andere mogelijkheden. Jouw werknemers en je bedrijf zijn alvast de grote winnaar:

Fitte werknemers kennen een hogere productiviteit

Een goede sfeer op de werkvloer bevordert verhoogt de teamspirit

Fysieke en mentale fitheid verlaagt het absenteïsme

Een volledig gesubsidieerd sportopleidingstraject

Itzu preferred partner.png

Spartan Athletics en Itzu delen dezelfde visie en dragen kwaliteit en service hoog in het vaandel.  Door onze krachten te bundelen, ontwikkelen we een uniek en gesubsidieerd sportopleidingstraject voor de bedrijfsmarkt. Het traject combineert de bedrijfssportlessen van Spartan Athletics  samen met de ervaring en het netwerk van Itzu Training. Itzu Training zal elk bedrijf dan ook in de volledige subsidie afhandeling ondersteunen en het traject van A tot Z organiseren.

"IF YOU TAKE CARE OF YOUR EMPLOYEES,

THEY TAKE CARE OF YOUR CUSTOMERS."

SPORT VLAANDEREN

"Onderzoek heeft het al meermaals aangetoond: ondernemingen die investeren in de gezondheid van hun werknemers zijn productiever en ze besparen massa’s geld en energie. Fitte werknemers zijn niet alleen gezonder, ze voelen zich ook beter, hebben minder last van stress en ze zijn minder vaak ziek. Daarom investeerden al heel wat grote ondernemingen in sportfaciliteiten voor hun werknemers."